lopg ridgid

Al sinds 1923 is RIDGID® het symbool van zekerheid voor toegewijde vaklui. Wij van de Ridge Tool Company nemen dat erfgoed ernstig. Daarom wordt ieder stuk gereedschap dat het
merk RIDGID® draagt, vervaardigd volgens dezelfde hoge normen inzake kwaliteit, sterkte en duurzaamheid als de eerste heavy-duty-pijptang meer dan 80 jaar geleden.Sinds de introductie van dat revolutionaire product hebben wij er altijd naar gestreefd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met toonaangevende producten en ondersteuning,gekenmerkt door:
• Vertrouwen in het feit dat RIDGID®-producten constante prestaties leveren, zelfs in de meest zware omstandigheden.
• Efficiëntie, wat resulteert in meer snelheid, meer jobs en meer winst.
• Industrie-innovaties om onze klanten in staat te stellen nieuwe diensten en bronnen van inkomsten te creëren.Het merk RIDGID® is een belofte aan onze klanten die wij iedere
dag opnieuw nakomen. Denk eraan bij het kiezen van uw gereedschap: vaklui kiezen de marktleider.  Het verschil is duidelijk. Het verschil is RIDGID®. Onze ervaring op gebied van service en reparaties maakt dat AMGA Nederland méér is dan een distributiepartner van Ridgid.
In goede harmonie zorgen wij dat u op tijd de juiste producten geleverd krijgt met de service en aandacht die u van AMGA Nederland gewend bent.

Droogzaagmachine-Model-590L-(cat.n°-26641)