Buigmachines voor elke toepassing: AMGA

Buigmachines die elk buigprobleem aankunnen? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij AMGA: dé buigspecialist in Nederland. AMGA biedt een breed scala van buigmachines, buigmallen en accessoires. Voor elk buigvraagstuk bieden wij passende oplossingen. Want naast de buigmachines uit het assortiment – of buizenplooiers zoals ze in Vlaanderen ook wel worden genoemd – bieden wij ook custom-made buigmachines met bijbehorende buigmallen aan. Voor nautische toepassingen zijn onze custom-made oplossingen bijvoorbeeld zeer gewild.

Alleskunner: buigmachine Maxi

Paradepaardje van AMGA’s vaste hydraulische buigmachines is de Maxi, die in diverse uitvoeringen wordt aangeboden. Deze buizenplooier van Nederlands fabricaat kan nagenoeg elk buigprobleem aan in bochten van 0 tot 180ᵒ. Voorzien van een draaiende buigmal met buigrol kan de Maxi zowel stalen buis als hydrauliekbuis buigen. Voor het buigen van koperen buis, dunwandige stalen buis en rvs buis kan de Maxi worden uitgerust met een draaiende buigmal met buigslede. Overigens is dit slechts een greep uit de mogelijkheden. Op aanvraag kan AMGA u diverse custom-made buigoplossingen bieden.

Overal inzetbaar: Mini 42 en 50

De Mini-serie van AMGA bestaat uit compacte, transporteerbare buigmachines die op elke werkplek inzetbaar zijn. Op een werklocatie of in een werkplaats: deze buigmachines doen overal hun werk. De Mini 42 en 50 zijn de onbetwiste toppers van de serie. De huidige uitvoeringen van de Mini 42 en 50 vormen de derde generatie. AMGA heeft hierin een belangrijke vernieuwing doorgevoerd. De derde generatie is namelijk 20% lichter geworden, waardoor het nu zelfs mogelijk is om een Mini buigmachine in twee delen in de kofferbak van een stationwagen te vervoeren. Deze allround buigmachines zijn in staat om binnen hun range hoeken van 0 tot 180ᵒ te buigen. Met hun kwaliteit, betrouwbaarheid en bedieningsgemak zijn deze buigmachines van Nederlands fabricaat de beste in hun klasse!

Mini 42 en 50: voor alle buigdoeleinden

De Mini 42 en 50 zijn zowel in een analoge als een digitale uitvoering leverbaar. In combinatie met de juiste buigmal of buiginrichting kunnen ze elke buiguitdaging aan. Wat betreft materiaalsoort en vorm zijn er nagenoeg geen beperkingen. Bovendien kan AMGA u custom-made oplossingen bieden.

Custom-made huuroplossingen

De buigmachines van AMGA kunt u uiteraard gewoon kopen. Hebt u de buigmachines alleen tijdelijk nodig, bijvoorbeeld voor de duur van een project? Dan kan huren uitkomst bieden. Of het nu gaat om één dag of een langere periode van een of meer maanden: AMGA biedt huuroplossingen op maat. Ook huurkoop is mogelijk. Meer weten? Als u ons belt, bespreken wij met u graag de verschillende opties.

Buigtangen voor elke buis

Niet alleen in buigmachines, buigmallen en accessoires, maar ook in buiggereedschappen is AMGA dé specialist in Nederland. AMGA biedt een uitgebreid assortiment buigtangen van Nederlands fabricaat die bekend staan om hun kwaliteit. Voor iedere buis kan AMGA een geschikte buigtang leveren. Wilt u alles weten over de buigoplossingen van AMGA? Bel 073 – 599 1490 voor meer informatie